ΕΡΤ3 – ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ – Δραματική Αστυνομική σειρά (trailer)

ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΕΜΠΤΗ στις 00:00

«Underbelly 3 The Golden Mile»

Έτος παραγωγής: (2010)

Δραματική, αστυνομική σειρά, 13 ωριαίων επεισοδίων Αυστραλιανής παραγωγής, 2010.
Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Eπεισόδιο 1: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ [Into the Mystic]

Ο έφηβος John Ibrahim σώζει τον «Hammer», πορτιέρη στην κακόφημη περιοχή, Kings Cross από μια επίθεση μεθυσμένων, κερδίζοντας έτσι μια συνάντηση με το αφεντικό της περιοχής George Freeman.
Ο αξιωματικός της αστυνομίας Trevor Haken μεταφέρεται στο Τμήμα του Kings Cross. Συμμετέχει στο δίκτυο αστυνομικής διαφθοράς, συλλέγοντας χρήματα για προστασία από τις τοπικές επιχειρήσεις, πίνοντας όλες τις ώρες της ημέρας και προκαλώντας ρήξη στο γάμο του.
Εν τω μεταξύ, δύο νέοι αστυνομικοί, ο Joe Dooley και ο Debbie Webb, ερευνούν τα γεγονότα ενός δημόσιου καυγά μεταξύ υψηλόβαθμων αστυνομικών και ενός πλήθους μεθυσμένων νέων στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας το δίλημμα να αναφέρουν τα ευρήματά τους ή να παραμείνουν σιωπηλοί.
Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.
Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson

 

 

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.