12Σεπ2019 – ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ – ΝΕΠΑΛ

Σειρά ντοκιμαντέρ αγγλικής παραγωγής October Films / GroupM Entertainment 2016 που θα ολοκληρωθεί σε 5 ωριαία επεισόδια.
Ο εξερευνητής του «Περπατώντας τον Νείλο» Λέβισον Γουντ αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση: θα περπατήσει το μήκος της ψηλότερης οροσειράς του κόσμου από το Αφγανιστάν ως το Μπουτάν. Υιοθετώντας την ίδια ζεστή και αυθεντική προσέγγιση που έκανε την προηγούμενη σειρά του επιτυχία, ο Λέβισον περπατάει 2.735 βασανιστικά χιλιόμετρα σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών, επιστρατεύοντας τη βοήθεια οδηγών της περιοχής, συναντώντας μοναχούς και στρατιώτες και νομαδικές φυλές και περνώντας από κάποιες από τις πιο απομονωμένες, όμορφες και επικίνδυνες περιοχές στη γη – μέρη που ελάχιστοι ξένοι έχουν την ευκαιρία να δουν.

ΝΕΠΑΛ

Ο Λέβισον Γουντ συνεχίζει την πρόκληση να διασχίσει 2.735 χιλιόμετρα κατά μήκος των Ιμαλαΐων. Μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή και αφού ανάρρωσε έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Λέβισον και ο παλιός του φίλος και οδηγός Μπίνοντ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Νεπάλ, όπου επισκέπτονται το σημείο του ατυχήματος, σε έναν απότομο γκρεμό βάθους 150 μέτρων και συναντούν ντόπιους χωρικούς που τους έσωσαν τη ζωή.

(θα είναι διαθέσιμο έως 26/09/2019)