Ο Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής και υποψήφιος Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ στο ΡΣΜ της ΕΡΤ3

Την επομένη των εκλογών, εφόσον θα είμαστε και το πρώτο κόμμα που είναι στόχος εφικτός, μας ενδιαφέρει η Ελλάδα και αυτό που θα καθορίσει τις κινήσεις μας είναι το εθνικό συμφέρον, για αυτό και θα απευθυνθούμε σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, δήλωσε, μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3 και τους Βασίλη Πεκλάρη και την Ασπασία Βούζη, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.
“Μπορεί ο κ.Τσίπρας να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του αρνούμενος συνεργασία με τη ΝΔ αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι προέχει ο διάλογος για να διαπιστωθεί το μίνιμουμ της σύγκλισης ώστε να εξεταστεί ποιες μεταρρυθμίσεις χρειάζεται ο τόπος μας και πώς μπορεί να υπάρξει σύμπλευση των πολιτικών που κινούνται σε έναν κοινό γενικό άξονα.
Έχουμε ξεπεράσει τα ιδεολογικά σχήματα και ο πολίτης ψηφίζει βάσει της πρότασης που έχουν τα κόμματα για το αύριο του τόπου. Τα περιθώρια είναι συγκεκριμένα, σε αυτά θα αγωνιστούμε, αλλά υπάρχει ελπίδα να αντιστρέψουμε την πορεία της χώρας, μέσα από την ανάπτυξη και μακριά από ιδεοληψίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος, τόνισε.
Ερωτηθείς για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ μετά τις εκλογές, απάντησε ότι όλα τα στελέχη του κόμματος συνεχίζουν τον αγώνα με αρραγή ενότητα και επικεφαλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.