13Ιολ2019 – Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ

Με την Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.
Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!
Μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

«Αφιέρωμα στην παράδοση και το δημοτικό τραγούδι»

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, η εκπομπή Στα τραγούδια λέμε Ναι, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, κάνει μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα μέσα από την παράδοση και το δημοτικό τραγούδι.
Θα ακουστούν σκοποί και ρυθμοί της Μακεδονίας, του Πόντου, της Θράκης, της Ρούμελης, του Μωριά, της Ηπείρου, του Αιγαίου αλλά και των αλησμόνητων πατρίδων της Μικράς Ασίας.
Στο τραγούδι, ο Γιώργος Ντόβολος, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Σοφία Παπάζογλου, οι Γιώργος, Σταυρούλα, Χρήστος και Νικόλας Δαλιάνης, ο Σάββας Σιάτρας, ο Δημήτρης Κώτσικας, ο Βαγγέλης Δημούδης, η Μαρία Αναματερού και ο Γιάννης Ταϊλαχίδης. Την αυλαία της παράδοσης θα ανοίξουν με τις φωνές τους οι μικρές Μαρία Ντόβολου και Χριστιάνα Βάσιου.
Στην παρέα της βραδιάς, η καθηγήτρια Εθνομουσικολογίας Ρενάτα Δαλιανούδη, ο καλλιτέχνης του θεάτρου Σκιών Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής και οι ηθοποιοί Στέλιος Καλαθάς, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Χρυσή Γεράρδη και Βασιλίνα Κατερίνη.
Χορεύουν τα συγκροτήματα του Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα, του Συλλόγου Ποντίων Καρέα Βύρωνα, του Λαογραφικού Συλλόγου Κερατέας «Απόλλων» και της σχολής χορού «Χορόπολις».
Το Σάββατο 13 Ιουλίου, η εκπομπή Στα τραγούδια λέμε Ναι, στην ΕΡΤ1, λέει ναι στην Ελλάδα, στους παραδοσιακούς ρυθμούς και στο δημοτικό τραγούδι.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση
Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλη Μαρίνος