SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ελαιόλαδο, κρασοτύρι, σύκα Κύμης

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μας μαγειρεύει τις πιο νόστιμες συνταγές με ελαιόλαδο, κρασοτύρι από την Κω και σύκα Κύμης. Μαζί του, η διατροφολόγος Εμμανουέλα Φωτεινού και ο παραγωγός ελαιόλαδου Γιάννης Καμπούρης.
Κάθε Σαββατοκύριακο οι συνταγές με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα έρχονται στο πιάτο σας!

Οι Θησαυροί της ελληνικής φύσης κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.
Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions