Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ | Αφιέρωμα στα 80’s

«Αφιέρωμα στα 80’s»

Η εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ”, με οικοδεσπότες τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80!
Στη λίστα, επιτυχίες που σε κάποιους θα θυμίσουν την εφηβεία τους και σε άλλους μια πρόσφατη έξοδό τους, αφού έμειναν διαχρονικές και παίζουν στη διαπασόν ακόμα και σήμερα! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ1 στις 22.00, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο, κέφι, αισιοδοξία και ανεμελιά, με επιρροές ντίσκο, ροκ, rock ‘n’ roll, αλλά και βαριές λαϊκές, με πολύ χορό και τραγούδι.
Μαζί μας η Ελπίδα, η οποία με αστείρευτη ενέργεια και ζωντάνια μιας άλλης δεκαετίας, τραγουδά αγαπημένα κομμάτια και μοιράζεται μαζί μας, όλα όσα θυμάται και χαρακτηρίζουν τα 80s. Ο Βαγγέλης Γερμανός, που άφησε το στίγμα του με τις επιτυχίες του από τότε έως τώρα, χαρίζει υπέροχες στιγμές με την κιθάρα και τη φωνή του. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μας βάζει στο κλίμα του λαϊκού πάλκου της εποχής. Το ίδιο και ο Γιώργος Σαρρής, που όλοι γνωρίσαμε με τους Ζιγκ Ζαγκ, αλλά και η Νέλλη Γκίνη, που πρωταγωνίστησε την εποχή αυτή ως ηθοποιός και τραγουδίστρια. Ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Χρύσπα, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μιρέλα Πάχου, η Idra Kayne, η Τάνια Καρρά και ο Παναγιώτης Ρεντετάκος δίνουν το παρόν στο μεγάλο μας πάρτι και αποδεικνύουν ότι τα 80s δεν τελείωσαν μαζί με τη δεκαετία.
Ακόμη, καλεσμένοι οι ηθοποιοί Μέλπω Κωστή, Ανδρέας Κωνταντινίδης, Κατερίνα Μπιλάλη, Γιώτα Τσιότσκα, Γιώργος Μπανταδάκης, Ιωάννα Δαρμή, Ρόμυ Βασιλειάδη, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Παύλος Πιέρρος, οι σκηνοθέτες Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη και Εμμάνουελ Μανιός και η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου
Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος