Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ | Αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρό

«Αφιέρωμα στο Γιώργο Κατσαρό»

Η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο τιμά τον μεγάλο συνθέτη, Γιώργο Κατσαρό.

Από τα λαϊκά στην τζαζ και από το τανγκό στο ζεϊμπέκικο, ο αισθαντικός δημιουργός, εδώ και πενήντα χρόνια, μας ταξιδεύει στους μουσικούς του δρόμους, με όχημα ένα σαξόφωνό και οδηγό το έργο του!

Μαζί μας η Κλειώ Δενάρδου, ο Ηλίας Κλωναρίδης, η Λένα Αλκαίου, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και, βέβαια, οι υπέροχοι ερμηνευτές, που πλαισιώνουν τον μαέστρο και τον Μίμη Πλέσσα φέτος επί σκηνής, Χρυσούλα Στεφανάκη, Σπύρος Κλείσσας και Τερέζα.

Στην παρέα μας και οι ηθοποιοί: Νικορέστης Χανιωτάκης , Μπέτυ Αποστόλου, Άννα Κλάδη, Μιχάλης Αλικάκος, Δήμητρα Μεσιμερλή, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Βίκτωρας Πέτσας, Νίκη Πεταλά, Στέλιος Πετράκης και οι: Κυριακή Τσακινίδη, Μαριάννα Παινέση και Τάνια Κοφινιώτη.

Η εκπομπή που κατάφερε να “χτίσει” μια νέα συνήθεια στην Ελληνική Τηλεόραση επιστρέφει για να σας κάνει να πείτε ΝΑΙ στα τηλεοπτικά Σαββατόβραδα!
“Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” για 3η σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Συντακτική Ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος