ΕΡΤ3 – ΑΓΡΟWEEK – Μακαρόνια Βαθιάς Κατάψυξης – Α’ τηλεοπτική μετάδοση (trailer)

ΣΑΒΒΑΤΟ  25/01/2020, στις 13:30

Εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή. Θέματα της αγροτικής οικονομίας και της οικονομίας της υπαίθρου. Η εκπομπή, προσφέρει πολύπλευρες και ολοκληρωμένες ενημερώσεις που ενδιαφέρουν την περιφέρεια. Φιλοξενεί συνεντεύξεις για θέματα υπαίθρου και ενημερώνει για καινοτόμες ιδέες αλλά και για ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

Eπεισόδιο 13 : ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

Τα φρέσκα ζυμαρικά βαθειάς κατάψυξης είναι το θέμα για το οποίο η εκπομπή ΑΓΡΟweek μετέβει στην Κατερίνη σε μια βιοτεχνία η οποία τα παρασκευάζει. Η εκπομπή παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής τους συντήρησης αλλά και χρωματισμού τους με φυσικό τρόπο. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που τα παρασκευάζουν έδειξαν και τον τρόπο μαγειρέματος τους.
Η εκπομπή μετέβει επίσης στην Γουμένισσα για να παρουσιάσει το μεγαλόπνοο σχέδιο ενός μοναχού που είναι η μετατροπή ενός παλαιού Μεταξουργείου σε κτήριο πολλαπλών χρήσεων ανάδειξης του και εν τέλει σε πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών για να γνωρίσουν εκτός από τα τοπικά προϊόντα και την ιστορία της Μεταξουργίας στην Ελλάδα.
Τέλος η εκπομπή έδωσε τηλεοπτικό χώρο και χρόνο σε έναν αγρότη να μας μιλήσει για το επάγγελμα του.

Παραγωγή: ERT3

Σκηνοθεσία: Απόστολος Τσιτσούλης
Αρχισυνταξία: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα
https://www.ertflix.gr/shows/agroweek/