ΕΡΤ3 – Η κατάκτηση της Αμερικής -MAKING OF – Α’ Τηλεοπτική μετάδοση – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

ΤΕΤΑΡΤΗ  27/03/2019 στις 21:00

«CONQUISTADORES: ADVENTUM»

Έτος παραγωγής: (2017)

Το κινηματογραφικό συνεργείο της σειράς «Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ»
κινείται στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου με σκοπό να στήσουν μια κατασκήνωση στην οποία, για περισσότερο από τρεις μήνες, θα ζήσουν και θα δώσουν ζωή στους πρώτους Ισπανούς κατακτητές στην Αμερική.
Εκτός από την παρακολούθηση των γυρισμάτων εκεί και αλλού θα παρακολουθήσουμε διάφορους ιστορικούς όπως ο Sir John Elliott, ο William Ospina, ο José Luís Corral , o Magdalena de Pazzis να επιβεβαιώνουν τα γεγονότα που αφηγείται η σειρά και θα μάθουμε πολλά μυστικά της δημιουργίας της.

Eπεισόδιο 4

Ο Νούνιεθ ντε Μπαλμπόα, ο Ευρωπαίος που ανακάλυψε τον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι το τέλειο παράδειγμα τη ζωής ενός κατακτητή: από την αθλιότητα στη δόξα για να πέσει αργότερα από πολύ ψηλά. Από τον λαθρεπιβάτη στον εξερευνητή με ένα όνομα χαραγμένο με χρυσά γράμματα στα βιβλία ιστορίας.
Το κινηματογραφικό συνεργείο της σειράς ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΟΡΕΣ: ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ θα ζήσει την κατάκτηση διαφόρων φυλών στις ζούγκλες της Νότιας Αμερικής. Πολλές από τους οποίους εξακολουθούν να είναι απομονωμένες, κρυμένες σε αυτά τα δάση, μακριά από την απληστία των λευκών.
Ο Roberto Bonacini, ο ηθοποιός που παίζει τον Αλόνσο ντε Οχέδα θα υποβληθεί σε ένα οδυνηρό το τελετουργικό καθαρισμού και θα ανακαλύψει πώς ένας κατακτητής αισθανόταν κουβαλώντας πάνω του στα 30 κιλά της πανοπλίας του.

 

REALIZATION: ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
NACHO PENCHE
MARÍA MARTÍNEZ LLANOS