ΕΡΤ3 – “ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ”: Χειλάκης, Μαξίμου, Γερμανός (trailer)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/07/2019, στις 20:00

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Eπεισόδιο 6: Χειλάκης, Μαξίμου, Γερμανός

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ψιθυρίζει το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και του αρέσει που είναι είναι «σόγαμπρος» στην Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα του Αθηνά Μαξίμου, κορίτσι από τον Θερμαϊκό, μικρή ήθελε να γίνει φαροφύλακας, σιγοτραγουδάει το «Παπάκι» του Νικόλα Άσιμου, θυμάται μια ωραία κρουαζιέρα στον Νείλο. Τύπος εξωτικός ο Βαγγέλης Γερμανός, ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια και, φυσικά, το «Απόψε κάνεις μπαμ». Ο Αιμίλιος μας ταξιδεύει στα Κύθηρα και ονειρεύεται μακρινές αποστολές στο διάστημα, εξηγεί ποιοί είναι οι ήρωες στην καθημερινότητα του, θαυμάζει την Κική Δημουλά, και πάντα πεινάει για μακαρόνια με σκόρδο. Η Αθηνά πετάει την σκούφια της για μια βουτιά στην Βουρβουρού κι εξηγεί τι σημαίνει «αγαπώ τον εαυτό μου». Ο Βαγγέλης, ονειρεύεται να πάρουμε το καραβάκι και να πάμε κρουαζιέρα στον Θερμαϊκό.

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης  Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου:  Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης