ΕΡΤ3 – “ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ”: Ελπίδα, Παπαδημητρίου, Μάλαμας (trailer)

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/08/2019, στις 20:00

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Eπεισόδιο 9: Ελπίδα, Παπαδημητρίου, Μάλαμας

Η Ελπίδα κάνει καντάδα στον Κωστή, ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, θυμάται ένα ηχηρό «όχι» που είχε πει κάποτε στον Χούλιο Ιγκλέσιας, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένεια της, και μας αφιερώνει, βαθιά συγκινημένη, ένα κομμάτι που της έχει χαρίσει Κώστας Χατζής.
Πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται ο Μάκης Παπαδημητρίου για να φτιάξει τον κύβο του Ρούμπικ; Φυσικός χωρίς πτυχίο, αγαπάει τον Αϊνστάιν, θυμάται τον παππού του στο Ανθηρό Καρδίτσας και θα ήθελε να παίξει κάποτε τον ρόλο του Τζακ Νίκολσον στην «Λάμψη» του Κιούμπρικ.
Ο Πέτρος Μάλαμας γράφει τα τραγούδια του σε μια κιθάρα που του χάρισε ο πατέρας του Σωκράτης, θυμάται έναν άδοξο έρωτα στον Καναδά, αμπελοφιλοσοφεί και φλερτάρει στα social media, μας ταξιδεύει στη δική του Χαλκιδική κι αν άλλαζε το επίθετο του, θα το έκανε «Μάναμας», για τη μαμά του.

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης  Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου:  Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης