ΕΡΤ3 – “ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ”: Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Πέννυ Μπαλτατζή, Κορίνα Λεγάκη (trailer)

Σάββατο 26/10/2019, στις 19:00

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Eπεισόδιο 11 : Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Πέννυ Μπαλτατζή, Κορίνα Λεγάκη

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ξέρει την μαγική συμβουλή «ψηλά το ωραίο σου κεφάλι», πιστεύει στην «αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι», μιλάει για τον μπαμπά της, ξέρει από γαλλική κουλτούρα, γαλλική κουζίνα και φυσικά, γαλλικά φιλιά… έχει απίθανο χιούμορ, είναι ταξιδιάρα ψυχή και πέφτει με τα μούτρα…
Η Πέννυ Μπαλτατζή μιλάει για τον παπαγάλο της, τον κουτσομπόλη Λιάκο, για το σπίτι της που είναι εξωτικός προορισμός, για την εποχή που τραγουδούσε στα πανηγύρια, ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο μ’ ένα τροχόσπιτο και δηλώνει τσιγγάνικη καρδιά.
Η Κορίνα Λεγάκη ερμηνεύει μοναδικά, αγαπημένα της τραγούδια, ελληνικά και σουηδικά, αφού έχει δύο πατρίδες. Μας δίνει δυο συνταγές, μια κρητική με απάκι και μια σουηδική με τάρανδο. Στις συναυλίες της τραγουδάει παραδοσιακά και Lady Gaga και σύντομα θα βάλει στο πρόγραμμα της ABBA.

 

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης  Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου:  Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης

MENU