ΕΡΤ3 – “ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ” : Αγγελική Λαμπρή (trailer)

ΣΑΒΒΑΤΟ  03/08/2019, στις 20:00

Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. Μία εκ βαθέων κουβέντα χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και με ατμοσφαιρικά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

 

Eπεισόδιο 12 : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ


Η ηθοποιός μιλά για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της, από τα μαθητικά ακόμη χρόνια στα Ιωάννινα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εξηγεί πώς το πάθος της για το θέατρο την οδήγησε στην απόφαση να γίνει ηθοποιός. Περιγράφει το «τυχερό συναπάντημα» με τους συμφοιτητές της στη Δραματική Σχολή (Γιώργο Καπουτζίδη, Μιχάλη Μαρίνο, Αργύρη Αγγέλου), που έμελλε να είναι καθοριστικό για όλους.
Η Αγγελική Λάμπρη αναφέρεται στην τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» και πόσο τη στιγμάτισε ο ρόλος της Αγγέλας που υποδύθηκε. Αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από τη σύλληψη, την προετοιμασία και τα παρασκήνια της τηλεοπτική σειράς που έγραφε και γράφει ιστορία. Μιλά με συγκίνηση για τη μονάκριβη κόρη της και εξηγεί πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή και τις προτεραιότητές της.

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργακόπουλος
Επιμέλεια: Χάρης Αρβανιτίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αργύρης Δούμπλατζης
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
https://webtv.ert.gr/shows/milame-elefthera/

MENU