ΕΡΤ3 – “ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ” : Φιλαρέτη Κομνηνού (trailer)

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, στις 20:00

Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. Μία εκ βαθέων κουβέντα χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και με ατμοσφαιρικά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

 

Eπεισόδιο 9: Φιλαρέτη Κομνηνού – ηθοποιός, επίκουρη καθηγήτρια θεάτρου ΑΠΘ

Η δημοφιλής ηθοποιός λύνει τη σιωπή της μετά από πέντε χρόνια εκούσιας αποχής από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Μιλά για τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη ζωή της, για τις καλλιτεχνικές επιλογές της αλλά και τη στάση της απέναντι στα κοινωνικά φαινόμενα και τις εξελίξεις της εποχής. Σε μία αναδρομή της καλλιτεχνικής πορείας της, η Φιλαρέτη Κομνηνού δε διστάζει να κάνει την αυτοκριτική της αλλά και να μιλήσει για τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της.
Δίνει συμβουλές στα νέα παιδιά που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την υποκριτική και αποκαλύπτει το τυχαίο συμβάν που στάθηκε καθοριστικό ώστε να γίνει ηθοποιός, όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια της Φιλοσοφικής στο ΑΠΘ.
Μιλά με στεναχώρια για την άρνηση των γονιών της να δεχθούν τις επιλογές της και συγκινημένη αποκαλύπτει πώς ένοιωσε η ίδια όταν καμάρωσε τον γιο της στην Επίδαυρο.
Μιλά για την τρίτη μεγάλη αγάπη της, μετά τον γιο της και το Θέατρο, που είναι τα ταξίδια, θέτοντας ως στόχο να κάνει κάποτε τον γύρο του κόσμου!
Τέλος, εξηγεί γιατί δεν εκτιμά τους πολιτικούς και στηλιτεύει τη «μετάλλαξη» πολλών συναδέλφων της που ασχολήθηκαν με την πολιτική.

 

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργακόπουλος
Επιμέλεια: Χάρης Αρβανιτίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αργύρης Δούμπλατζης
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
https://www.ertflix.gr/shows/milame-elefthera/