ΕΡΤ3 – VOLUME: “M.A.t.E” (trailer)

Παρασκευή 22/11/2019, στις 00:30

Εβδομαδιαία μουσική εκπομπή.
Η εγχώρια ροκ σκηνή είναι ένα αστείρευτο τοπίο εξερεύνησης. Η εκπομπή Volume έρχεται να ρίξει τους τηλεοπτικούς προβολείς εκεί που επικοινωνούν την έμπνευση και τη δημιουργία τους ταλαντούχοι άνθρωποι με όνειρα για το μέλλον της μουσικής. Στη σκηνή.
Δυναμικές συναυλίες, συμμετοχικό κοινό, ελεύθερη είσοδος, ελεύθερη έκφραση! Κάθε εκπομπή και μια συναυλία, ένα συγκρότημα, μια καινούργια γνωριμία.

 

Eπεισόδιο 5: M.A.t.E

Οι Meetings Along the Edge δημιουργήθηκαν το Νοέμβρη του 2011, στη Θεσσαλονίκη, από τον Αδάμ Σιάγα (live electronics) και το Θωμά Κωστούλα (drums). Λίγο αργότερα εισήχθη στο συγκρότημα η Μαρία-Ελισάβετ Κοτίνη στα φωνητικά. Οι συνθέσεις των M.A.t.E είναι συνάντηση του αναλογικού με τον ψηφιακό ήχο, της φωνής και των acoustic drums με τα synthesizers και το programming, βασισμένες σε dub, drum’n’bass, trip hop και dubstep αισθητική. Στις live εμφανίσεις τους, η εικόνα χορεύoντας στο ρυθμό και τη μελωδία, δημιουργεί ζωντανές διαδραστικές ιστορίες.
Από το 2012 μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε χώρους και σε φεστιβάλ εντός και εκτός Θεσσαλονίκης και έχουν ανοίξει σε συναυλίες τους τον Dub fx και τους Dub Pist

 

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Κοεμτζόπουλος
Μοντάζ: Αναστασία Δασκαλάκη
Διεύθυνση παραγωγής: Βίλη Κουτσουφλιανιώτη
Υπεύθυνη συγκροτημάτων: Μαρία Βασιλειάδου