Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Ινδονησία

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA (Amazing Train Journeys).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Ινδονησία

Σε αυτό το επεισόδιο τα αλλιώτικα τρένα του Φιλίπ Γκουγκλέ περιδιαβαίνουν μια νησιωτική χώρα, την Ινδονησία. Το ταξίδι ξεκινάει στον σταθμό της πόλης Παντάνγκ, στο νησί της Σουμάτρας, με κατεύθυνση τους περίφημους ορυζώνες του Μινανκαμπάου, που σημαίνει «Θριαμβευτής Βούβαλος». Παρακολουθούμε μαζί του τις πιο παράξενες αρματοδρομίες.
Συνεχίζει πηγαίνοντας στο νησί της Ιάβας για μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, μια θηριώδη μεγαλούπολη που δεν ξεχνά την ανθρωπιά της και μετά επισκέπτεται τον μεγαλειώδη ναό του Μπορομπουντούρ και το απόκοσμα όμορφο ηφαίστειο Καγουά Ιτζέν. Κι όλα αυτά δεν είναι παρά μια ελάχιστη εικόνα της μαγευτικής και αχανούς νησιωτικής χώρας.

(Διαθέσιμο έως 26/05/2020)

MENU