Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Από τη Γένοβα στη Βενετία

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA (Amazing Train Journeys).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Από τη Γένοβα στη Βενετία

Ο Φιλίπ Γκουγκλέ ταξιδεύει στη Βόρεια Ιταλία, ξεκινώντας από τη Γένοβα, το πρώτο λιμάνι της χώρας στη θάλασσα της Λιγουρίας. Με το τρένο επισκέπτεται τις Cinque Terre, σταματά στο χωριό Μοντερόσο, όπου επισκέπτεται ένα μοναστήρι και συνεχίζει προς τη Βερόνα, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, όπου γνωρίζει μία σύγχρονη Ιουλιέτα. Τέλος παίρνει το τρένο για τη Βενετία και τη λίμνη της, όπου θα γνωρίσει την πραγματική βενετσιάνικη ψυχή.

(θα είναι διαθέσιμο έως 02/06/2020)

MENU