Μεγάλες αποδράσεις | Τέλεια κατασκευή (Perfect First Build)

Επεισόδιο 2ο :  Η κάμερα της εκπομπής μας συνοδεύει σε ένα ταξίδι εξερεύνησης, όπου θα συναντήσουμε τρεις ιδιοκτήτες που έχουν σχεδιάσει το τέλειο κτίσμα, υλοποιώντας ο καθένας το δικό του φιλόδοξο σχέδιο με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Για τους ιδιοκτήτες της Μαύρης Σημύδα το σχέδιο και η λειτουργικότητα ήταν τα κριτήρια για το σχεδιασμό του κτίσματός τους.

Για το Βαρελοποιείο οι ιδιοκτήτες προτίμησαν ως βάση για το σχεδιασμό του έναν ιστορικό χώρο ενώ η τρίτη ιδιοκτησία που θα επισκεφτούμε μαζί με τους διάσημους σχεδιαστές αποτελεί φόρο τιμής στον αστικό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με μια πρωτοτυπία.

Γενική περιγραφή: 

Σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ ημίωρων εκπομπών, που παρουσιάζουν δύο σχεδιαστές διεθνούς φήμης, ο Κόλιν Μακάλιστερ και ο Τζάστιν Ράιαν.

Σε κάθε επεισόδιο, εξερευνούν την άγρια φύση της Βόρειας Αμερικής για να ανακαλύψουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για να δημιουργήσει το τέλειο ησυχαστήριο.

Ειδικοί σχεδιαστές και ιστορικοί εξετάζουν διεξοδικά κατοικίες κάθε είδους, από τα μικρά ξυλόσπιτα, τα καταλύματα που είναι φτιαγμένα με κορμούς δέντρων μέχρι τα οικολογικά σπίτια.

Η σειρά εξετάζει διάφορα κτίσματα που παρουσιάζουν αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

( Διαθέσιμο έως 04/08/2020 )

MENU