Οικογενειακές διακοπές στα Γκαλαπάγκος Σ2:Ε3 |

Ο Μόντι Χολς και η οικογένειά του άφησαν το Ντέβον για τη ζωή στα Γκαλαπάγκος. Ο Μόντι θα συμμετάσχει σε αποστολή διάσωσης θαλάσσιου λέοντα, ενώ η Ταμ και τα κορίτσια ανακαλύπτουν πώς το πλαστικό απειλεί ένα μοναδικό πτηνό που κινδυνεύει με εξαφάνιση.

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής CINEFLIX 2020 που θα ολοκληρωθεί σε 4 ωριαία επεισόδια.(B’ ΚΥΚΛΟΣ)
To 1978, τα νησιά Γκαλαπάγκος ονομάστηκαν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, λόγω της μοναδικής τους σημασίας στον πλανήτη.
Σαράντα χρόνια αργότερα, ο βιολόγος, παρουσιαστής Μόντι Χολς επιστρέφει στο πιο αγαπημένο του μέρος στον πλανήτη για να εξερευνήσει τα θαύματα και τις προκλήσεις που τόσο ορίζουν όσο και απειλούν αυτό το εντυπωσιακό θαύμα της Φύσης.
Για πρώτη φορά, όμως, δεν θα είναι μόνος.
Σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι και τα ζώα συμβιώνουν όπως πουθενά αλλού, ο Μόντι θα έχει μαζί του μην ξεχωριστή ερευνητική του ομάδα, τη γυναίκα του Ταμ και τις δύο κόρες του Άιλα και Μόλι, που θα βιώσουν για τρεις μήνες αυτόν τον μοναδικό τρόπο ζωής.
Ως οικογένεια, θα συναντήσουν μοναδικά ζώα και θα βιώσουν εμπειρίες που θα τις αλλάξουν τη ζωή, συμβιώνοντας με πλάσματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

(θα είναι διαθέσιμο έως 1/10/2020)