Οριάν Εξπρές, αγάπη μου | Ρακλέτ, κρασί, σοκολάτα!

«Ρακλέτ, κρασί, σοκολάτα!»
Eπεισόδιο 12ο

Η εξερευνήτρια μας συνεχίζει να εξερευνεί τη Βενετία όπου συνάντησε τον καλλιτέχνη πίσω από τις μάσκες της ταινίας «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.
Και μετά, φεύγει για την Ελβετία!
Η Μαντλέν θα φτιάξει σοκολάτα, θα επισκεφτεί ένα σαλέ στο βουνό και θα δοκιμάσει ρακλέτ πριν επισκεφτεί το οινοποιείο Λαβό.

Σειρά ντοκιμαντέρ, καναδικής παραγωγής 2012.

Είναι περιπετειώδεις, περίεργοι, ανοιχτοί και παθιασμένοι!
Έχοντας ήδη επιβιβαστεί στον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο για να διασχίσουν τη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, την Ρωσία, η Μαντλέν και ο Ολιβιέ ξεκινούν τώρα μια νέα περιπέτεια: θα ακολουθήσουν το δρόμο από το Παρίσι προς την Κωνσταντινούπολη, στα βήματα του περίφημου Οριάν Εξπρές!

Ο μυθικός σιδηρόδρομος Οριάν Εξπρές, ξεκινά από το Παρίσι και διασχίζει πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Παρίσι, Στρασβούργο, Μόναχο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και Βάρνα για να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει και μια δεύτερη διαδρομή που συνδέει την τουρκική πρωτεύουσα με το σημείο αναχώρησης, το Παρίσι διασχίζοντας τη Σόφια, το Βελιγράδι, την Αθήνα, τη Βενετία, τη Λοζάνη, το Καλέ και το Λονδίνο.
Μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους και να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, άγχος και τεράστια χαρά. Κυρίως να μοιραστούμε την καθημερινή τους πορεία, μια διαδρομή γεμάτη άγνωστες εκπλήξεις!

(Διαθέσιμο έως 22/07/2020)

MENU