Μπαμπάδες… εν δράσει Σ5:Επ56

Η Άντζι κερδίζει ένα ταξίδι σ’ έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό και τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα για τις πρώτες τους διακοπές ως οικογένεια, ενώ ο Τζάστιν αγχώνεται με τις προετοιμασίες.
Ο Ραφίκ εμφανίζεται στα επείγοντα καλυμμένος με χρυσή μπογιά και ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε το αφεντικό του, αλλά η άρνηση του να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία υποψιάζει την Τζέμα και την Άμπι που θέλουν να τον βοηθήσουν. Κρύβουν το γεγονός από τον Τζάστιν, αλλά όταν αυτό αποκαλύπτεται, εκείνος πρέπει να επιλέξει αν θα σταθεί στον αδελφό του, ακυρώνοντας τις διακοπές και απογοητεύοντας τα παιδιά του, ή αν θα του γυρίσει την πλάτη.
Ο Λούις αποφασίζει να απολαύσει ένα επαγγελματικό μασάζ, αλλά δέχεται απρόσμενες «φροντίδες» που τον εξαγριώνουν, δεδομένης της γειτνίασης του στούντιο μασάζ με το σχολείο. Προσφεύγει στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθεί, αλλά καθώς δεν βρίσκει ανταπόκριση αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση.

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ.
Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριου Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ.
Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ.
Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ.

(Διαθέσιμο έως 30/05/2020)

MENU